Mediumschap

Ik ben opgegroeid met de wetenschap dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik zag en voelde wat andere mensen niet waarnamen.

In de loop der tijd is dit minder geworden omdat ik er niets mee wilde doen. Nu, jaren later, zie ik in dat ik mensen met deze gave mag en kan helpen.

 

Om de draad weer op te pakken heb ik een opleiding gevolgd in Amersfoort. Hierdoor ben ik een gecertificeerd medium.

Bovendien ben ik een week in training geweest bij het Arthur Findlay College in Stansted (Engeland).

 

Bij Praktijk Ki-Ara kun je terecht voor readingen. Hierdoor kun je in contact komen met een overleden dierbare (spirit). Ik probeer hierbij concrete aanwijzingen te geven zodat je weet wie er met je in contact probeert te komen. Vaak krijg ik ook een boodschap door waar je in het verdere leven wat aan hebt.

Het in contact komen met een overleden dierbare kan veel steun en troost bieden.

Een reading duurt ongeveer een uur en kost € 40,-.

Een telefonisch consult kost € 20,00 per half uur.

Dit kun je alleen aanvragen via contactformulier met vermelding waar je een reading voor wilt EN met vermelding van je BANKREK.NR. zodat ik je een tikkie kan sturen!

 

Ik geef nu ook huiskamer readingen, bij mij thuis of als je liever in eigen omgeving wil, kom ik naar jou toe (20 ct.km).

Heb je een groepje mensen die dit leuk lijkt, neem dan contact met mij op via het contact formulier of email of bel mij voor meer informatie.

Nieuw!!!!

Ook ben ik begonnen met mediumschap oefenavonden.

Dus heb je een mediumschap cursus gedaan dan kan je gezellig in een kleine groep komen oefenen. (Graag opgeven via contact formulier).

Vraag een kleine bijdrage van € 5,00.

Koffie, thee en lekkers aanwezig.